Mana Hala Tuju Empat Pemain Star Harimau Muda A

Pemain Star Harimau Muda A
Musim perpindahan pemain Liga Malaysia Musim 2015 semakin rancak. Ramai pemain mula mencari tempat dengan berhijrah ke pasukan baru yang menjanjikan gaji dan cabaran baru yang menarik.

Tidak terkecuali empat daripada pemain Harimau Muda A iaitu Amer Saidin (pertahanan), Gary Robbat (pemain tengah), S.Saarvindran (sayap) dan Mohd Fandi Othman (pertahanan) berkemungkinan besar akan menyertai pasukan besar musim 2015 depan.

Musim 2014 lalu, Wan Zaharulnizam Zakaria, Irfan Fazail, Mohd Izham Tarmizi, Mohd Fadhli Shas, A.Thamil Arasu, Ahmad Hazwan Bakri dan Rozaimi Abdul Rahman meninggalkan skuad Harimau Muda A selepas mendapat tawaran yang menarik.

Namun hanya Wan Zaharulnizam, Izham Tarmizi dan Fadhli sahaja yang dilihat berjaya bersama pasukan Kelantan dan Johor Darul Takzim secara keseluruhannya dengan permainan yang konsisten untuk berada di kesebelasan utama pasukan. 

So apa pilihan dan tindakan terbaik 4 pemain ini kita nantikan sama-sama.

Untuk info, Harimau Muda A akan beraksi dalam Liga Singapura (S-Liga) bermula Februari ini bagi persiapan menghadapi Sukan Sea di Singapura bermula 5-16 Jun depan.


0 comment... add one now