Promosi Pesta Buih Online Diserbu

pesta buih online
Promosi Pesta Buih Online Diserbu. Terdesak untuk mengaut keuntungan mudah tanpa dikesan polis menyebabkan ada sindiket pelacuran mula mengubah taktik mencari pelanggan melalui promosi atas talian dengan menganjurkan pesta buih.

Sindiket itu turut menawarkan khidmat pelayan pelanggan (GRO) warga Thailand sebagai tarikan dalam promosi itu yang mendapat sambutan menggalakkan yang diadakan di Menara PGRM, Cheras, di sini.

Bagaimanapun, taktik sindiket itu dikesan Bahagian Siasatan Jenayah Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian (D7) Bukit Aman dan Kuala Lumpur yang mengadakan serbuan di premis itu termasuk dua lagi premis hiburan di Taman Shamelin, Cheras, di sini, malam kelmarin.

Dalam serbuan pertama di Menara PGRM jam 12 tengah malam, 103 GRO warga Thailand yang berpesta mandi buih bersama pelanggan tergamam apabila diserbu polis.

Pegawai Turus D7 Bukit Aman Asisten Superintendan Muhammad Mohd Jais yang mengetuai serbuan itu berkata, pihaknya menyerbu ketiga-tiga premis itu serentak selepas menerima aduan terdapat kegiatan pelacuran berlaku sebelum menahan 150 GRO warga Thailand, China dan Vietnam - myMetro


0 comment... add one now