TMJ Hanya Beri Isyarat Atas Kenyataan Nazri Aziz

TMJ Hanya Beri Isyarat Atas Kenyataan Nazri Aziz. Awal hari ini, Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Nazri Aziz dilaporkan meminta Tunku Ismail supaya tidak campur tangan dalam urusan politik negara, jika tidak beliau akan dikecam.
“Saya rasa beliau harus menjauhkan diri daripada politik. Jika tidak, beliau juga akan dapat benda yang sama. Kita akan whack (belasah) dia.

“Raja-raja dan keluarga diraja ini berada di atas undang-undang. Kalau dia (Tunku Ismail) mahu menjadi ahli politik, jadi dia perlu beritahu. Kemudian kita boleh menjawab balik.

“Kamu memegang jawatan penting di negeri...kalau kerajaan “belasah” kamu balik, jangan marah,” 
TMJ Hanya Beri Isyarat Atas Kenyataan Nazri Aziz
Nazri berkata demikian sebagai mengulas kenyataan Tunku Ismail awal bulan ini berhubung ketidakhadiran Najib dalam program dialog Nothing2Hide.  

Namun tidak sampai beberapa jam kemudian selepas kenyataan Nazri, video berdurasi 17 saat yang memaparkan aksi tanpa suara Tengku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim yang mempunyai tafsiran yang mendalam  telah dipost di Facebook.

Dalam klip video dimuat naik pada akaun Facebook Johor Southern Tigers di sini petang tadi, anak Sultan Johor itu kelihatan sedang berehat di atas kerusi apabila kamera datang menghampirinya.

Ketika kamera berada di kiri Tunku Ismail, beliau menoleh dan mengangkat tangan kirinya sebelum membuat isyarat "marilah" sambil bersandar di kerusi.

Klip sepanjang 17 saat itu juga bermula dan berakhir dengan bunyi ngauman harimau.0 comment... add one now