Siaran Langsung Keputusan JDT Vs Muangthong United 2 Februari 2016

Live Streaming Keputusan JDT Vs Muangthong United 2 Feb 2016.  Juara Liga Super 2015, JDT akan bertemu dengan pasukan dari Thailand, Muangthong United dalam perlawanan Playoff AFC Champions League (ACL 2016 Play Off) pusingan kelayakan kedua. Perlawanan JDT vs Muangthong United akan berlangsung pada hari Selasa, 2 Februari 2016.

Perlawanan pusingan kedua kelayakan Juara-Juara Liga Asia (ACL) ini akan menentukan pasukan mana yang akan terus beraksi di pusingan ketiga dan seterusnya layak untuk bertanding dalam kejohanan utama ACL 2016. Jika JDT gagal, mereka akan beraksi di AFC Cup 2016 di mana mereka adalah juara bertahan.
Keputusan JDT Vs Muangthong United 2 Februari 2016

Keputusan Terkini JDT Vs Muangthong United 2 Februari 2016
Perlawanan Johor Darul Ta'zim dan Muangthong United akan berlangsung pada tarikh dan masa berikut :-
  • Tarikh : 2 Februari 2016 (Selasa)
  • Masa : Jam 8.30 malam
  • Tempat : Stadium Thunder Dome, Thailand
  •  Live Streaming : Klik Link
* Link Live Streaming perlawanan akan dikongsikan jika ada manakala keputusan secara live score akan dikemaskini di bawah ini dari masa kesemasa.

Keputusan Terkini
Muangthong United (Thailand)  0
Johor Darul Ta'zim (Malaysia)  0


* Muangthong United menang 3-0 melalui sepakan penalti. FT & AET 0-0


Kesebelasan Pemain
* Farizal Marlias, Marcos Antonio, Aidil, S. Kunanlan, Fazly Mazlan, Hariss Harun, Amirul Hadi, Mahali Jasuli, Safiq Rahim (C), Diaz & Azinee Taib

Sub : Safee Sali, Shakir Shaari, Amri Yahyah, Jasazrin Jamaluddin, S. Chanturu, Izham Tarmizi, Fadhli Shas.

 
Semoga pasukan JDT akan dapat mempamerkan aksi terbaik dalam perlawanan bertemu Muangthong United 2 Feb 2016 ini dalam usaha untuk melayakkan diri ke pusingan sebenar ACL 2016 yang berprestij.


0 comment... add one now