Live Streaming BT Sport 1 Online

Live Streaming BT Sport 1 Online. BT Sport kini mempunyai hak menunjukkan 42 Liga Perdana Ingeeris berpadanan secara langsung dari 2016 / 17 - 2018 / 19 musim. Pakej-pakej mereka (B and F) memberi BT hak untuk 12 perlawanan-perlawanan pilihan yang pertama. Hak penyiaran Liga Perdana Inggeris dikongsikan dengan Sky Sports yang mempunyai 126 perlawanan hidup dan BBC Sport. Berikut adalah Live Streaming BT Sport 1 Online yang dapat dikongsikan pada anda semua.
Live Streaming BT Sport 1 Online
Jake Humphrey ialah penyampai utama Football di BT Sport, menganjurkan tindakan dari Liga Perdana, FA Cup and UEFA Europa League. Pendeta studio utama dan pengulas-pengulas bersama termasuk Owen Hargreaves, Michael Owen, Steve McManaman, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Steven Gerrard, Robbie Savage, Glenn Hoddle dan Ian Wright, manakala Darren Fletcher dan Ian Darke ialah pengulas-pengulas perlawanan utama. Des Kelly ialah wartawan garisan tepi yang utama.

BT Sport mempunyai liputan langsung eksklusif UEFA Champions League and UEFA Europa League dari 2015 sehingga 2018. Gary Lineker menghadap kesemua tindakan Liga Juara-Juara dengan Jake Humphrey, Lynsey Hipgrave, Matt Smith dan Paul Dempsey turut hadir liputan. James Richardson menjadi hos Goals Show setiap Champions League matchday yang menyimpan penonton terkini semua skor dan mereka boleh menyaksikan setiap gol masuk hidup. Pendeta termasuk Julien Laurens, Raphael Honigstein, James Horncastle dan Andy Brassell. Howard Webb juga hadir untuk menawarkan pendapat pakar di mana-mana keputusan-keputusan pengadilan kontroversi.

Live Streaming BT Sport 1 Online

*Sila tunggu hingga tamat "loading"
*Pangkah semua iklan yang keluar
*Jika siaran mati sila "refresh" semula
*Jangan lupa share

0 comment... add one now