Live Streaming Sky Sports 1 Online

Live Streaming Sky Sports 1 Online. Sports Channel dinamakan semula Sky Sports pada 20 April 1991 , dan memulakan penyiaran kepada penonton-penonton Sky melalui Astra 1B itu yang baru dilancarkan satelit pada tarikh itu , di samping penyiaran sedia adanya di satelit Marcopolo BSB. Saluran telah dijual sebagai salah satu cabutan utama sistem Sky dan pada mulanya mengudarakan sukan seperti ragbi dan golf dalam 1991, sebelum memperolehi hak kepada liga Jerman dan Itali bola sepak dalam 1996 (kedua-dua dibawa ke hadapan dari The Sports Channel). Berikut adalah Live Streaming Sky Sports 1 Online yang dapat dikongsikan pada anda semua.

Sky Sports 1


Saluran pada mulanya telah dikodkan tetapi menyiarkan membebaskan untuk pandangan, memerlukan penyahkod VideoCrypt analog, tetapi tiada langganan dibayar, untuk dilihat. Sejak pemecah kod VideoCrypt hanya secara rasmi boleh didapati dalam UK, ukuran ini bertujuan untuk menghalang tontonan perkhidmatan di luar UK dan Ireland.

Bagaimanapun , ia mengikuti pembentukan Liga Perdana untuk 1992 / 93 musim bola sepak, dipercayai telah dibantu oleh janji bayaran-bayaran TV yang lebih tinggi, Sky Sports itu menjadi terkenal. Dengan menawarkan £304m, BSkyB menewaskan BBC and ITV memperolehi hidup dan hak penyiaran bola sepak Liga Perdana eksklusif untuk United Kingdom dan Ireland untuk satu tempoh lima tahun. Dengan sedemikian mereka telah mengambil bola sepak liga Inggeris yang secara langsung terbaik dari daratan dan televisyen percuma ke udara buat kali pertama dalam sejarahnya.

Live Streaming Sky Sports 1 Online

*Sila tunggu hingga tamat "loading"
*Pangkah semua iklan yang keluar

*Jika siaran mati sila "refresh" semula
*Jangan lupa share

0 comment... add one now