Live Streaming BT Sport 3 Online

Live Streaming BT Sport 3 Online. BT Sport kini mempunyai hak menunjukkan 42 Liga Perdana Ingeeris berpadanan secara langsung dari 2016 / 17 - 2018 / 19 musim. Pakej-pakej mereka (B and F) memberi BT hak untuk 12 perlawanan-perlawanan pilihan yang pertama. Hak penyiaran Liga Perdana Inggeris dikongsikan dengan Sky Sports yang mempunyai 126 perlawanan hidup dan BBC Sport. Berikut adalah Live Streaming BT Sport 3 Online yang dapat dikongsikan pada anda semua.

BT Sport 3 Online


Jake Humphrey ialah penyampai utama Football di BT Sport, menganjurkan tindakan dari Liga Perdana, FA Cup and UEFA Europa League. Pendeta studio utama dan pengulas-pengulas bersama termasuk Owen Hargreaves, Michael Owen, Steve McManaman, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Steven Gerrard, Robbie Savage, Glenn Hoddle dan Ian Wright, manakala Darren Fletcher dan Ian Darke ialah pengulas-pengulas perlawanan utama. Des Kelly ialah wartawan garisan tepi yang utama.

BT ada hak kepada Premiership Scotland dengan 30 perlawanan secara langsung setiap musim. Darrell Currie membentangkan liputan bola sepak Scotland dengan Derek Rae dan Chris Sutton sebagai pengulas-pengulas. Stephen Craigan dan Mark Guidi menyiapkan barisan liputan bola sepak Scotland. Hak dikongsi dengan Sky Sports and BBC Alba, yang juga mempunyai 30 dan 3 perlawanan secara langsungsetiap memperasa masing-masing dengan acara kemuncak SPFL.

Live Streaming BT Sport 3 Online

*Sila tunggu hingga tamat "loading"
*Pangkah semua iklan yang keluar
*Jika siaran mati sila "refresh" semula
*Jangan lupa share0 comment... add one now