Friday, April 27, 2018
BOLASEPAK

Live Streaming Keputusan JDT Vs Kelantan

Malaysian Super League

Siaran Langsung Keputusan JDT Vs Kelantan. Aksi Liga Super 2018 menyaksikan perlawanan sengit antara JDT Vs Kelantan. Perlawanan ke 7 Liga Super bakal menyaksikan 6 perlawanan berlangsung termasuk pertemuan, JDT dan Kelantan.  Live Streaming Keputusan JDT Vs Kelantan akan berlangsung di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu pada hari Sabtu, 28 April 2018.

JDT kini memungut 15 mata dari 6 perlawanan manakala Kelantan dengan 5 mata di kedudukan kedua tercorot liga ketika ini. Perlawanan JDT Vs Kelantan bakal menemukan jurulath Raul Longhi yang menjadi jurulatih JDT sekarang akan membuktikan pasukannya terhebat akan menentang jurulatih yang baru mengambil alih baru ini, Fajr Ibrahim yang menggantikan Yusri Che lah.

Live Streaming Keputusan JDT Vs Kelantan

Live Streaming Keputusan JDT Vs Kelantan – Liga Super 

Berikut dikongskan maklumat Siaran Langsung Keputusan JDT Vs Kelantan 28 April 2018 Liga Super 2018 perlawanan ke 7

JDT Vs Kelantan 28.4.2018

Nota

Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu
Masa900 malam
PerlawananPerlawanan ke 7 Liga Super
Live Streaming/ Siaran Langsung Hypp TV CH 703

Kesebelasan Pemain  JDT Vs Kelantan

JDT:

Substitute:

Kelantan:

Substitute:

Keputusan Terkini JDT Vs Kelantan 28.4.2018 Liga Super

Perlawanan di antara pasukan JDT menentang Kelantan yang berlangsung di Kota Bharu bermula pada jam 900 malam, Sabtu 28 April 2018
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini Perlawanan ke 7 Liga Super membabitkan pasukan JDT lawan (lwn) Kelantan yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
JDTVSKelantan

Siaran Langsung/ Live Streaming Keputusan JDT Vs Kelantan

 Info Berkaitan

Semoga kedua-dua pasukan akan dapat mempamerkan aksi menarik di perlawanan Liga Super ke 7 pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad. Saksikan Live Streaming Keputusan JDT Vs Kelantan. Tahniah kepada pasukan yang menang pada perlawanan minggu 7 Liga Super Malaysia.

Leave a Reply

error: Content is protected !!