Monday, November 19, 2018
BOLASEPAK

Live Streaming Keputusan JDT vs Melaka 26.6.2018

Malaysian Super League

Siaran Langsung Keputusan JDT vs Melaka. Aksi Liga Super 2018 menyaksikan perlawanan sengit antara JDT vs Melaka. Perlawanan ke 17 Liga Super bakal menyaksikan 6 perlawanan berlangsung termasuk pertemuan, JDT dan Melaka.  Live Streaming Keputusan JDT vs Melaka akan berlangsung di Stadium Hang Jebat, Melaka pada hari Selasa, 26 Jun 2018.

Berdasarkan kedudukan dalam carta Liga Super setakat enam belas (16) perlawanan sebelum ini menyaksikan Melaka yang berada dikedudukan ke-7 Liga Super setakat ini dengan kutipan 20 mata hasil daripada enam kemenangan, dua seri dan lapan tewas. Manakala pasukan JDT selaku pendahulu Liga Super setakat ini dengan kutipan 41 mata hasil daripada tiga belas kemenangan, dua seri dan satu sahaja tewas iaitu ketika menentang Kuala Lumpur. Pertembungan ini pasti berlangsung dengan menarik memandangkan kedua-dua pasukan turun beraksi dengan misi memburu kemenangan bagi mendapatkan tiga mata penuh untuk memberikan tekanan kepada pendahulu Liga Super dengan mengekori rapat dalam carta Liga Super Malaysia 2018.

Live Streaming Keputusan JDT vs Melaka

Live Streaming Keputusan JDT vs Melaka – Liga Super 

Berikut dikongskan maklumat Siaran Langsung Keputusan JDT vs Melaka 26 Jun 2018 Liga Super 2018 perlawanan ke 17

Melaka vs JDT 26.6.2018

Nota

Stadium Hang Jebat, Melaka
Masa900 malam
PerlawananPerlawanan ke 17 Liga Super
Live Streaming/ Siaran Langsung

Kesebelasan Pemain  Melaka vs JDT

Melaka:

Substitute:

JDT:

Substitute:

Keputusan Terkini Melaka Vs JDT 26.6.2018 Liga Super

Perlawanan di antara pasukan Melaka menentang JDT yang berlangsung di Ayer Keroh bermula pada jam 900 malam, Selasa 26 Jun 2018
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini Perlawanan ke 17 Liga Super membabitkan pasukan Melaka lawan (lwn) JDT yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
MelakaVSJDT
0 – 4

Siaran Langsung/ Live Streaming JDT Vs Melaka

 Info Berkaitan

Semoga kedua-dua pasukan akan dapat mempamerkan aksi menarik di perlawanan Liga Super ke 17 pada hari Selasa dan Rabu. Saksikan Live Streaming Keputusan JDT Vs Melaka. Tahniah kepada pasukan yang menang pada perlawanan minggu 17 Liga Super Malaysia.

Leave a Reply

error: Content is protected !!