Monday, June 18, 2018
BOLASEPAK

Live Streaming Keputusan JDT vs Terengganu 20.6.2018

Malaysian Super League

Siaran Langsung Keputusan JDT vs Terengganu. Aksi Liga Super 2018 menyaksikan perlawanan sengit antara JDT vs Terengganu. Perlawanan ke 16 Liga Super bakal menyaksikan 6 perlawanan berlangsung termasuk pertemuan, JDT dan Terengganu.  Live Streaming Keputusan JDT vs Terengganu akan berlangsung di Stadium  Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin pada hari Rabu, 20 Jun 2018.

Berdasarkan kedudukan dalam carta Liga Super setakat lima belas (15) perlawanan  sebelum ini menyaksikan  JDT selaku pendahulu Liga Super setakat ini dengan kutipan 29 mata hasil daripada sembilan kemenangan, dua seri dan satu sahaja tewas iaitu ketika menentang Kuala Lumpur. Manakala pasukan Terengganu  yang berada dikedudukan ke-5 Liga Super setakat ini dengan kutipan 24 mata hasil daripada tujuh kemenangan, tiga seri dan lima tewas. Pertembungan ini pasti berlangsung dengan menarik memandangkan kedua-dua pasukan turun beraksi dengan misi memburu kemenangan bagi mendapatkan tiga mata penuh untuk memberikan tekanan kepada pendahulu Liga Super dengan mengekori rapat dalam carta Liga Super Malaysia 2018.

Live Streaming Keputusan JDT vs Terengganu

Live Streaming Keputusan JDT vs Terengganu – Liga Super 

Berikut dikongskan maklumat Siaran Langsung Keputusan JDT vs Terengganu 20 Jun 2018 Liga Super 2018 perlawanan ke 16

JDT vs Terengganu 20.6.2018

Nota

Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin
Masa900 malam
PerlawananPerlawanan ke 16 Liga Super
Live Streaming/ Siaran Langsung

Kesebelasan Pemain  JDT vs Terengganu

JDT: 

Substitute: 

Terengganu: 

Substitute:

Keputusan Terkini JDT Vs JDT vs Terengganu 20.6.2018 Liga Super

Perlawanan di antara pasukan JDT menentang Terengganu yang berlangsung di Larkin bermula pada jam 900 malam, Rabu 20 Jun 2018
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini Perlawanan ke 16 Liga Super membabitkan pasukan JDT lawan (lwn) JDT vs Terengganu yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
JDTVSTerengganu

Siaran Langsung/ Live Streaming JDT Vs Terengganu

 Info Berkaitan

Semoga kedua-dua pasukan akan dapat mempamerkan aksi menarik di perlawanan Liga Super ke 16 pada hari Selasa dan Rabu. Saksikan Live Streaming Keputusan JDT Vs Terengganu. Tahniah kepada pasukan yang menang pada perlawanan minggu 16 Liga Super Malaysia.

Leave a Reply

error: Content is protected !!