Monday, June 18, 2018
BOLASEPAK

Live Streaming Keputusan Melaka vs PKNP FC 19.6.2018

Malaysian Super League

Siaran Langsung Keputusan Melaka vs PKNP FC. Aksi Liga Super 2018 menyaksikan perlawanan menarik antara Melaka vs PKNP FC. Perlawanan ke 16 Liga Super bakal menyaksikan 6 perlawanan berlangsung termasuk pertemuan, Melaka dan PKNP FC.  Live Streaming Keputusan Melaka vs PKNP FC akan berlangsung di Stadium Bandaraya Pulau Pinang pada hari Selasa 19 Jun 2018.

Berdasarkan kedudukan dalam carta Liga Super setakat lima belas (15) perlawanan  sebelum ini menyaksikan PKNP FC  yang berada dikedudukan ke-9 Liga Super setakat ini dengan kutipan 17 mata hasil daripada lima kemenangan, dua seri dan tujuh tewas dan kekurangan satu perlawanan. Manakala pasukan Melaka yang berada dikedudukan ke-10 dengan kutipan 17 mata hasil daripada lima kemenangan, dua seri dan lapan tewas. Pertembungan ini pasti berlangsung dengan menarik memandangkan kedua-dua pasukan turun beraksi dengan misi memburu kemenangan bagi mendapatkan tiga mata penuh untuk memberikan tekanan kepada pendahulu Liga Super dengan mengekori rapat dalam carta Liga Super Malaysia 2018.

Live Streaming Keputusan Melaka vs PKNP FC

Live Streaming Keputusan Melaka vs PKNP FC – Liga Super 

Berikut dikongskan maklumat Siaran Langsung Keputusan Melaka vs PKNP FC 19 Jun 2018 Liga Super 2018 perlawanan ke 16

PKNP FC vs Melaka 19.6.2018

Nota

Stadium Stadium Bandaraya Pulau Pinang
Masa900 malam
PerlawananPerlawanan ke 16 Liga Super
Live Streaming/ Siaran Langsung

Kesebelasan Pemain  PKNP FC vs Melaka

PKNP:

Substitute:

Melaka: 

Substitute: 

Keputusan Terkini PKNP FC vs Melaka 19.6.2018 Liga Super

Perlawanan di antara pasukan PKNP FC menentang Melaka yang berlangsung di Pulau Pinang bermula pada jam 900 malam, Selasa 19 Jun 2018
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini Perlawanan ke 16 Liga Super membabitkan pasukan PKNP FC lawan (lwn) Melaka yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
PKNP FCVSMelaka

Siaran Langsung/ Live Streaming Keputusan Melaka vs PKNP FC

 Info Berkaitan

Semoga kedua-dua pasukan akan dapat mempamerkan aksi menarik di perlawanan Liga Super ke 16 pada hari Selasa dan Rabu. Saksikan Live Streaming Keputusan Melaka vs PKNP FC. Tahniah kepada pasukan yang menang pada perlawanan minggu 16 Liga Super Malaysia.

Leave a Reply

error: Content is protected !!