Monday, July 23, 2018
BOLASEPAK

Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor 26.6.2018

Malaysian Super League

Siaran Langsung Keputusan Pahang vs Selangor. Aksi Liga Super 2018 menyaksikan perlawanan menarik antara Pahang vs Selangor. Perlawanan ke 17 Liga Super bakal menyaksikan 6 perlawanan berlangsung termasuk pertemuan, Pahang dan Selangor.  Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor akan berlangsung di Stadium Darul Makmur, Pahang pada hari Selasa 26 Jun 2018.

Berdasarkan kedudukan dalam carta Liga Super setakat enam belas (16) perlawanan  sebelum ini menyaksikan Pahang yang berada dikedudukan ke-3 Liga Super setakat ini dengan kutipan 27 mata hasil daripada lapan kemenangan, tiga seri dan lima tewas. Manakala pasukan Selangor yang berada dikedudukan ke-8 Liga Super setakat ini dengan kutipan 19 mata hasil daripada lima kemenangan, empat seri dan enam  tewas dan kekurangan satu perlawanan. Pertembungan ini pasti berlangsung dengan menarik memandangkan kedua-dua pasukan turun beraksi dengan misi memburu kemenangan bagi mendapatkan tiga mata penuh untuk memberikan tekanan kepada pendahulu Liga Super dengan mengekori rapat dalam carta Liga Super Malaysia 2018.

Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor

Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor – Liga Super 

Berikut dikongskan maklumat Siaran Langsung Keputusan Pahang vs Selangor 26 Jun 2018 Liga Super 2018 perlawanan ke 17

Pahang vs Selangor 26.6.2018

Nota

Stadium Stadium Darul Makmur, Pahang
Masa900 malam
PerlawananPerlawanan ke 17 Liga Super
Live Streaming/ Siaran Langsung

Kesebelasan Pemain  Pahang vs Selangor

Pahang:

Substitute:

Selangor:

Substitute:

Keputusan Terkini Pahang vs Selangor 26.6.2018 Liga Super

Perlawanan di antara pasukan Pahang menentang Selangor yang berlangsung di Kuantan bermula pada jam 900 malam, Selasa 26 Jun 2018
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini Perlawanan ke 17 Liga Super membabitkan pasukan Pahang lawan (lwn) Selangor yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
PahangVSSelangor
1 – 1

Siaran Langsung/ Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor

 Info Berkaitan

Semoga kedua-dua pasukan akan dapat mempamerkan aksi menarik di perlawanan Liga Super ke 17 pada hari Selasa dan Rabu. Saksikan Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor. Tahniah kepada pasukan yang menang pada perlawanan minggu 17 Liga Super Malaysia.

Leave a Reply

error: Content is protected !!