Tuesday, October 23, 2018
BOLASEPAK

Live Streaming Keputusan Perak Vs Kedah 22.7.2018

Malaysian Super League

Siaran Langsung Keputusan Perak Vs Kedah. Aksi Liga Super 2018 menyaksikan perlawanan sengit antara Perak Vs Kedah. Perlawanan ke 21 Liga Super bakal menyaksikan 6 perlawanan berlangsung termasuk pertemuan, Perak dan Kedah.  Live Streaming Keputusan Perak Vs Kedah akan berlangsung di Stadium Perak, Ipoh pada hari Ahad, 22 Julai 2018.

Berdasarkan kedudukan dalam carta Liga Super setakat dua puluh (20) perlawanan  sebelum ini menyaksikan Perak yang berada dikedudukan ke-2 Liga Super setakat ini dengan kutipan 35 mata hasil daripada sepuluh kemenangan, lima seri dan lima tewas. Manakala pasukan Kedah yang berada dikedudukan ke-5 Liga Super setakat ini dengan kutipan 31 mata hasil daripada sembilan kemenangan, empat seri dan tujuh  tewas. Pertembungan ini pasti berlangsung dengan menarik memandangkan kedua-dua pasukan turun beraksi dengan misi memburu kemenangan bagi mendapatkan tiga mata penuh untuk memberikan tekanan kepada pendahulu Liga Super dengan mengekori rapat dalam carta Liga Super Malaysia 2018.

Live Streaming Keputusan Perak Vs Kedah 22.7.2018

Live Streaming Keputusan Perak Vs Kedah – Liga Super 

Berikut dikongskan maklumat Siaran Langsung Keputusan Perak Vs Kedah 22 Julai 2018 Liga Super 2018 minggu 21

Perak Vs Kedah 22.7.2018

Nota

Stadium Stadium Perak, Ipoh
Masa900 malam
PerlawananPerlawanan ke 21 Liga Super
Live Streaming/ Siaran Langsung Iflix

Kesebelasan Pemain  Perak Vs Kedah

Perak:

Substitute:

Kedah:

Substitute:

Keputusan Terkini Perak Vs Kedah 22.7.2018 Liga Super

Perlawanan di antara pasukan Perak menentang Kedah yang berlangsung di Ipoh bermula pada jam 900 malam, Ahad 22 Julai 2018
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini Perlawanan ke 21 Liga Super membabitkan pasukan Perak lawan (lwn) Kedah yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
PerakVSKedah

Siaran Langsung/ Live Streaming Keputusan Perak Vs Kedah

 Info Berkaitan

Semoga kedua-dua pasukan akan dapat mempamerkan aksi menarik di perlawanan Liga Super ke 21 pada hari Sabtu, Ahad dan Isnin. Saksikan Live Streaming Keputusan Perak Vs Kedah. Tahniah kepada pasukan yang menang pada perlawanan minggu 21 Liga Super Malaysia.

Leave a Reply

error: Content is protected !!