Monday, June 18, 2018
BOLASEPAK

Live Streaming Keputusan Selangor vs Perak 19.6.2018

Malaysian Super League

Siaran Langsung Keputusan Selangor vs Perak. Aksi Liga Super 2018 menyaksikan perlawanan sengit antara Selangor vs Perak. Perlawanan ke 16 Liga Super bakal menyaksikan 6 perlawanan berlangsung termasuk pertemuan, Selangor dan Perak.  Live Streaming Keputusan Selangor vs Perak akan berlangsung di Stadium Bolasepak Cheras, Kuala Lumpur pada hari Selasa, 19 Jun 2018.

Berdasarkan kedudukan dalam carta Liga Super setakat lima belas (15) perlawanan  sebelum ini menyaksikan Selangor yang kini bergelut untuk keluar dari zon penyingkiran kini ditangga ke-8 Liga Super setakat ini dengan kutipan 18 mata hasil daripada lima kemenangan, tiga seri dan enam tewas dan kekurangan satu perlawanan. Manakala pasukan Perak yang berada dikedudukan ke-2 dibelakang pendahulu Liga Super setakat ini dengan kutipan 27 mata hasil daripada lapan kemenangan, tiga seri dan empat tewas. Pertembungan ini pasti berlangsung dengan menarik memandangkan kedua-dua pasukan turun beraksi dengan misi memburu kemenangan bagi mendapatkan tiga mata penuh untuk menjarakkan lagi kedudukan dari zon penyingkiran Liga Super dengan mendapat 3 mata dalam carta Liga Super Malaysia 2018.

Live Streaming Keputusan Selangor vs Perak

Live Streaming Keputusan Selangor vs Perak – Liga Super 

Berikut dikongskan maklumat Siaran Langsung Keputusan Selangor vs Perak 19 Jun 2018 Liga Super 2018 perlawanan ke 16

Selangor vs Perak 19.6.2018

Nota

Stadium Stadium Bolasepak Cheras, Kuala Lumpur
Masa900 malam
PerlawananPerlawanan ke 16 Liga Super
Live Streaming/ Siaran Langsung

Kesebelasan Pemain  Selangor vs Perak

Selangor:

Substitute:

Perak:

Substitute:

Keputusan Terkini Selangor vs Perak 19.6.2018 Liga Super

Perlawanan di antara pasukan Selangor menentang Perak yang berlangsung di Kuala Lumpur bermula pada jam 900 malam, Jumaat 19 Jun 2018
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini Perlawanan ke 16 Liga Super membabitkan pasukan Selangor lawan (lwn) Perak yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
SelangorVSPerak

Siaran Langsung/ Live Streaming Keputusan Selangor vs Perak

 Info Berkaitan

Semoga kedua-dua pasukan akan dapat mempamerkan aksi menarik di perlawanan Liga Super ke 16 pada hari Selasa dan Rabu. Saksikan Live Streaming Keputusan Selangor vs Perak. Tahniah kepada pasukan yang menang pada perlawanan minggu 16 Liga Super Malaysia.

Leave a Reply

error: Content is protected !!